Prenumerera på Arbetarhistoria – specialpris för medlemmar i AKS

Vill du veta mer om arbetarrörelsens historia och arbetslivet som det var förr, ta del av debatter och nya forskningsresultat, informera dig om nytt arkivmaterial och ny litteratur? Prenumerera då på tidskriften Arbetarhistoria. Vi fortsätter 2015 som tidigare med fullmatade och rikt illustrerade häften med artiklar, recensioner och notiser – sammanlagt varje år mer än 160 sidor. Dessutom får du som prenumerant tillgång till den digitala versionen av tidskriften direkt efter publiceringen.

 

För dig som är medlem i Arbetarnas Kulturhistoriska Sällskap och är ny prenumerant får tidningen till ett reducerat pris 200 kronor (ordinarie pris 280 kronor).  Porto och 6% moms ingår i priset. Gå in på https://www.arbetarhistoria.se fyll i beställningsformuläret och ange ”AKS2015” så får du hela årets utgivning!

 

Vill du beställa äldre häften, hör av dig eller se vår hemsida: www.arbetarhistoria.se.

Du  kan också kontakta oss här:

Elektronvägen 2, 141 49 Huddinge

tel 08-412 39 00; fax 08-412 39 90; e-post: arbetarhistoria@arbark.se

About the author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *