Kjell Erikssons roman ”Att skjuta hästar” till medlemspris samt seminarium 6 oktober

Kjell Eriksson nya roman handlar om det spanska inbördeskriget: 2016 är det 80 år sedan spanska inbördeskriget bröt ut. Alfons Andersson var en de tiotusentals som från hela världen frivilligt reste till Spanien för att ansluta sig till de Internationella Brigaderna. Många blev kvar i den spanska jorden. Femtio år senare plockar Alfons Andersson fram sina nötta dagböcker från Spanien. Det är stundtals plågsam läsning, men fram stiger de gamla kamraterna och påminner om att kampen mot fascismen var nödvändig att föra.

Som medlem i AKS köpa Att skjuta hästar för 180 kronor inklusive frakt (400 sidor, inbunden). Maila namn och adress till marknad@ordfrontforlag.se och skriv AKS i ämnesfältet. Det går också bra att göra din beställning med post till Ordfront förlag, Box 17506, 118 91 Stockholm.

Den 6 oktober kl 18.00 arrangerar ABF Stockholm, Arbetarnas Kulturhistoriska Sällskap och Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek en kväll med Kjell Eriksson på ABF-huset i Stockholm, Sveavägen 41. Alla varmt välkomna!

 

 

 

 

 

About the author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *